About

Hallo, ik ben Michaël.

In het verleden ben ik meestal als workaholic bestempeld geweest. Nochtans zag ik het zo niet want mijn werk deed ik telkens met volle goesting dus was ik technisch gezien nooit “aan het werk”.

Alhoewel, misschien was er wel iets van aan want het leven kent naast zijn up’s ook mindere momenten waar we ook door moeten om terug naar een up toe te werken. Een mens heeft soms ook een paar muren nodig om tegen te botsen zodat we hieruit kunnen leren. 

Zo ben ik te weten gekomen dat elk trauma exact even groot is als de les die we eruit kunnen leren. Komt dat nou net even goed uit.

De laatste jaren heb ik me hier volop in verdiept en tal van technieken geleerd die mijn levenskwaliteit, dankzij levensenergie, een enorme upgrade hebben gegeven en dat wil ik delen.

Een doel is er niet echt maar de richting voelt, zo intens, fantastisch goed aan dat het overduidelijk is dat ik op de juiste trein zit en zo hoort het ook. Wie me al langer kent zal kunnen bevestigen dat wat ik doe, ik graag doe, met volle overgave en daardoor ook goed doe. Systematisch en leergierig heb ik me op deze materie gestort, eigen gemaakt en de mooie bonus aan deze kwantum wetenschap is dat het leren nooit zal ophouden. Dus ik vermoed dat het me nog lang zal blijven boeien.

Wat ik met Go-with-the-flow vandaag al wil delen is Kundalini Bodywork, Innerdance, LNT(La Nueva Térapia), Chi-Flow, Therapeutische Massage, Lomi Lomi Massage, Tantra Massage.

Met de verschillende benaderingen, technieken of zelfs combinaties van technieken tracht ik in het grote plaatje ongeveer hetzelfde te realiseren: “Dat ene celletje dat onze naam draagt in contact te brengen met al die andere celletjes in dat prachtig lijf.” De kunst is om een balans te vinden voor onszelf en dit op ieders unieke manier te laten evolueren.

 

Geniet van je reis.