Kundalini Bodywork

Ontwaak je levensenergie met Kundalini Bodywork!

Stap in een reis van transformatie en innerlijke ontwaking terwijl je de kracht van Kundalini ervaart. Ik nodig je uit om de grenzen van je lichaam en geest te verkennen en de sluimerende energieën in jezelf te ontdekken.

Kundalini Bodywork is een holistische en integratieve therapie die het lichaam voorbereidt op het laten stromen van Kundalini energie en het ondersteund degenen die leven met een actieve Kundalini.

Het is een oude techniek die zich richt op het stimuleren van de Kundalini-energie, een bron van onuitputtelijke levenskracht en creatieve potentie. Door middel van zachte aanrakingen, ademhalingstechnieken, energetische bewegingen en ruimte te bieden help ik je de Kundalini-energie te laten ontwaken en door je lichaam te laten stromen.

Laat de spanningen en blokkades in je lichaam los terwijl je jezelf overgeeft aan de helende kracht van Kundalini. Voel hoe de energie zich door je chakra’s beweegt, waardoor je een diepe staat van ontspanning, balans en bewustzijn bereikt.

Ontdek de diepere lagen van jezelf en maak verbinding met je ware essentie. Kundalini Bodywork brengt je niet alleen fysieke ontspanning, maar ook spirituele groei en bewustwording. Het opent de deur naar diepe transformatie en een verhoogd gevoel van welzijn.

Door middel van breathwork, body de-armouring, non-duale psychologie, schaduwwerk, Tantra, Reiki, en energetisch lichaamswerk leren we onze eigen individuele beoefening van kundalini-activering. Dat is voor iedereen anders want we zijn allemaal anders met andere ervaringen, interpretaties, situaties en visies. Het helpt mensen met trauma dat vastzit in het lichaam op cellulair niveau.

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van Kundalini Bodywork en laat je levensenergie ontwaken. Gun jezelf dit moment van diepe heling, vitaliteit en transformatie. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de krachtige effecten van Kundalini op je lichaam, geest en ziel.

Je bent van harte welkom in onze serene ruimte, waar je kunt genieten van de helende energieën en de transformerende kracht van Kundalini. Laat je leiden door de magie van Kundalini Bodywork en ontdek de onbegrensde mogelijkheden die in jou sluimeren.

Prijzen: (3 uur)

One-on-one: 260€

One-on-one online: 220€

Groepsessie (zie Chi-flow): 65€/person

1-on-1 kalender VRAGEN & CONTACT

“Ik heb zowel een sessie de-armouring kundalini bodywork als healing massage bij Michaël mogen ervaren. Het was voor mij de eerste keer dat ik zoiets deed dus ik wist niet echt goed wat te verwachten maar het warme welkom van Michaël stelde me onmiddellijk op mijn gemak. Een gevoel van “ease”.

Ondanks het feit dat ik gestart ben met een nieuwe job, een nieuwe plek heb om les te geven en veel andere persoonlijke veranderingen ervaar, merk ik enorm veel energie en draagkracht waar ik vroeger misschien eerder stress en nervositeit zou voelen.

Ik geloof oprecht dat de sessie bij Michaël me een puzzelstukje gaf dat ik nog ontbrak om mijn intentie waar te maken. Ik raad iedereen aan om open te staan voor deze mooie ervaring.”

An-Sofie Rombouts

“Ik wist absoluut niet wat te verwachten maar voelde wel dat ik nood had om voor mezelf iets te doen, in gang te zetten, actie te ondernemen rond mijn energieniveau en welzijn. Doorheen de sessie kwam ik toe bij mezelf, voelde terug meer connectie en kwamen er emoties los die ik normaal heel goed verborgen weet te houden.

Michaël hielp me om er echt door te gaan en alles eruit te laten tot ik me echt lichter voelde. Nadien voelde ik echt een opluchting en een gevoel dat het oke was. Na de sessie voelde ik me helder en kwamen er nieuwe ideeën in mijn hoofd waar ik energie van kreeg om ermee aan de slag te gaan ☺”

Lynn Trioen

Absolute recommendation: Kundalini session with Michael!

Yesterday we had a super nice 2th session! I feel reborn 🙏🌸

Sofie Bogaerts

“Michaël combineert bodywork met energetisch werk.

Er is zoveel bewogen in mijn lichaam op 1 sessie. Bijzonder werk.”

Els van Beveren

“Een ervaring die moeilijk in woorden te vatten is omdat ze compleet buiten m’n hoofd plaatsvond,

een uitzonderlijke staat voor iemand als ik zo moeilijk uit haar hoofd raakt.

De sessie heeft heel wat in beweging gebracht in goede zin. Dankbaar hiervoor!”

An Thys

“During the private session Kundalini Bodywork with Michaël. Beside the session he gave me some tips & tricks.

I got the information on how to go direct to my energy and stabilize it the way it is beneficial for my body.

I constantly use the “mmmm” en the long exhale when I need them. This is such a great tool!”

Ekaterina Kuznetsova

“It has been a journey where the deep part of myself

was able to be guided and exposed to higher layers.

I was protected yet able to get free.”

Luca Tomaselli

“In de auto naar huis begon een gevoel op te treden van spanning, hoofdpijn, pijn in de nek en schouders. Het was een extreem gevoel alsof ik echt veel “last” met me meedraag precies.

Dat gevoel heb ik even tot me laten doordringen. Dan is er op korte tijd veel veranderd precies wel. Ik voel me opgelucht en de mooie dingen komen me tegemoet.

Meer en meer klanten die online boeken. Ik die terug ben beginnen te mediteren dagelijks. Dus zeker wel al een mooi gebeuren. 😀 Waarvoor al heel veel dank!”

Jeroen Burckel

“In het dagdagelijkse bestaan waar doelen en noden zich steeds dichter,

bijna naadloos tegen elkaar staan op te dringen… wist Michaël me als geen ander mijn voeten op de grond te zetten.

Om me vervolgens met enige dynamische impact op een trampoline te doen kaatsen naar nog hogere sferen.

Daar waar het oog nieuwe horizonten verzoend met ongekende zelfontplooing waar ik heel dankbaar voor ben.”

Mark Vrijdag

“Tijdens Michaëls Lomi Lomi massage voelde ik me als vrouw gedragen, gekoesterd en gezien. Het was een hemelse reis met een mooie balans tussen vrouwelijke zachtheid en mannelijke kracht.

Dankzij zijn zorgzaamheid voelde ik me veilig en speciaal.

Dit gaf ruimte om weer een stukje in mezelf te helen. Dankbaar 🙏🏽”

Severine Zels

“Wonderlijke Lomi Lomi massage gehad van Michaël.

Intuïtief wist hij éxact wat ik nodig had, en gééft met een ongeziene toewijding. Veilig, liefdevol en super transformerend.

Hij bracht mij op een plek waar andere nog niet in slaagden.

Ook de woorden die hij daarna zei waren helemaal volkoren en accuraat. Een en al dankbaarheid.”

Barbara Callewaert

“Michael is een inlevend en gevoelige man, die er niet voor uitwijkt tips mee te geven na een sessie.

De massage zelf bracht me terug naar zelfacceptatie en inleving in het hier en nu. Bedankt!”

Lycia Roy