Tantra Massage ♀ 

Iets meer over de Tantra massage die aanbied vertellen kan ik het best doen door mijn levenspad hierin te delen. Waarschijnlijk bestaat er geen enkele tantra therapeut in de wereld die er zijn grootmoeder durft bij te halen maar ergens hoor ik dat wel te doen. Misschien in de eerste plaats omdat ik ook al veel gehoord heb over tantra massage. Vooral wat het niet is.

Tantra massage gaat over verbinding. Niet zomaar een verbinding, zelfs geen verbinding tussen mensen. Het gaat over de verbinding met jezelf. Over de gelijkwaardigheid van elk celletje in jezelf, zonder dat er ook maar één celletje belangrijker is dan het andere, zelfs niet het ene celletje dat je naam draagt. Door die staat van gelijkwaardigheid waarbij alles één is en één alles is, kan een mens het best in contact komen met zichzelf en de rijkdom die in elk van ons is opgeslagen. De ongekende schat waar we nog niet 0.01% van gebruiken of tot zijn recht laten komen. In dat proces bij jezelf, daarbij help ik bij.

Om mijn grootmoeder te citeren, nadat ik in Spanje haar rug met zonnebrandolie had ingesmeerd op mijn 11-jarige leeftijd: “Michaël ondanks je slechts een kind bent heb je blijkbaar een enorme gave als je mensen aanraakt. Als je daar ooit mensen mee gaat helpen, masseren ofzo, dan zal je dit sowieso heel succesvol kunnen doen.” Na de opleidingen en ervaringen Therapeutische-, Ayurvedische- en Lomi-Lomi massage bleek dit wel zo maar toch heb ik toen nooit teruggedacht aan wat mijn grootmoeder destijds zei.

Later toen ik verschillende opleidingen aan energiewerk volgde kwam Tantra plotseling als een evidentie op mijn levenspad en volgde ik hiervoor ook een opleiding. Nieuwsgierig, gewoon om meer te kunnen en ervaring op te doen. Oorspronkelijk wou ik de kennis enkel in mijn achterhoofd houden en had ik zelfs drempelvrees om dit te durven aanbieden. “Wat zouden de mensen wel niet over me denken?”

Later toen ik bij Soul Lab in Kallo terecht kwam, waar veel aanvragen voor Tantra massages zijn, heb ik dit toch durven opstarten. Heel eerlijk, bij de eerste klant voelde ik mezelf wat ongemakkelijk. Voor mij is het ook belangrijk dat ik me veilig voel, is het niet lichamelijk dan zeker geestelijk of spiritueel. Op zich ben ik ook een beetje preuts voor alles wat onnatuurlijk bloot is en ik ben nooit een hopper of losbol geweest bij de vrouwen. De dame heeft daar toen niet veel van gemerkt denk ik, het was ook haar eerste keer. Nadien leek ze toch heel tevreden te zijn, ik kreeg zelfs 50€ fooi.

Twee dagen later had ik al een tweede boeking. Toen gebeurde het: Vanaf ik nog maar mijn hand op die dame haar rug had gelegd, mijn ademhaling had vertraagt en mijn eerste aanraking heel traag over haar rug liet glijden wist ik het: “Dit klopt gewoon. Mémé had gelijk.”

De mainstream perceptie over Tantra staat mijlenver af van wat het echt is. De perceptie komt dan ook vooral van mensen die niet beseffen wat het echt is of nog geen Tantra massage hebben gehad. Wil je meer weten over Tantra massages? Heb je ook vooroordelen, technische of praktische vragen, stel me die vragen gewoon of ga echt zelf op onderzoek op het net en informeer jezelf.

Prijzen:

€200 voor 2 uur (waarvan 1,5 uur massage) zonder yoni massage

€250 voor 2,5 uur (waarvan 2 uur massage) met de mogelijkheid tot yoni massage

€300 voor 3 uur (waarvan 2,5 uur massage) met de mogelijkheid tot yoni massage

AFSPRAAK BOEKEN VRAGEN & CONTACT

“Ik heb zowel een sessie de-armouring kundalini bodywork als healing massage bij Michaël mogen ervaren. Het was voor mij de eerste keer dat ik zoiets deed dus ik wist niet echt goed wat te verwachten maar het warme welkom van Michaël stelde me onmiddellijk op mijn gemak. Een gevoel van “ease”.

Ondanks het feit dat ik gestart ben met een nieuwe job, een nieuwe plek heb om les te geven en veel andere persoonlijke veranderingen ervaar, merk ik enorm veel energie en draagkracht waar ik vroeger misschien eerder stress en nervositeit zou voelen.

Ik geloof oprecht dat de sessie bij Michaël me een puzzelstukje gaf dat ik nog ontbrak om mijn intentie waar te maken. Ik raad iedereen aan om open te staan voor deze mooie ervaring.”

An-Sofie Rombouts

“Ik wist absoluut niet wat te verwachten maar voelde wel dat ik nood had om voor mezelf iets te doen, in gang te zetten, actie te ondernemen rond mijn energieniveau en welzijn. Doorheen de sessie kwam ik toe bij mezelf, voelde terug meer connectie en kwamen er emoties los die ik normaal heel goed verborgen weet te houden.

Michaël hielp me om er echt door te gaan en alles eruit te laten tot ik me echt lichter voelde. Nadien voelde ik echt een opluchting en een gevoel dat het oke was. Na de sessie voelde ik me helder en kwamen er nieuwe ideeën in mijn hoofd waar ik energie van kreeg om ermee aan de slag te gaan ☺”

Lynn Trioen

Absolute recommendation: Kundalini session with Michael!

Yesterday we had a super nice 2th session! I feel reborn 🙏🌸

Sofie Bogaerts

“Michaël combineert bodywork met energetisch werk.

Er is zoveel bewogen in mijn lichaam op 1 sessie. Bijzonder werk.”

Els van Beveren

“Een ervaring die moeilijk in woorden te vatten is omdat ze compleet buiten m’n hoofd plaatsvond,

een uitzonderlijke staat voor iemand als ik zo moeilijk uit haar hoofd raakt.

De sessie heeft heel wat in beweging gebracht in goede zin. Dankbaar hiervoor!”

An Thys

“During the private session Kundalini Bodywork with Michaël. Beside the session he gave me some tips & tricks.

I got the information on how to go direct to my energy and stabilize it the way it is beneficial for my body.

I constantly use the “mmmm” en the long exhale when I need them. This is such a great tool!”

Ekaterina Kuznetsova

“It has been a journey where the deep part of myself

was able to be guided and exposed to higher layers.

I was protected yet able to get free.”

Luca Tomaselli

“In de auto naar huis begon een gevoel op te treden van spanning, hoofdpijn, pijn in de nek en schouders. Het was een extreem gevoel alsof ik echt veel “last” met me meedraag precies.

Dat gevoel heb ik even tot me laten doordringen. Dan is er op korte tijd veel veranderd precies wel. Ik voel me opgelucht en de mooie dingen komen me tegemoet.

Meer en meer klanten die online boeken. Ik die terug ben beginnen te mediteren dagelijks. Dus zeker wel al een mooi gebeuren. 😀 Waarvoor al heel veel dank!”

Jeroen Burckel

“In het dagdagelijkse bestaan waar doelen en noden zich steeds dichter,

bijna naadloos tegen elkaar staan op te dringen… wist Michaël me als geen ander mijn voeten op de grond te zetten.

Om me vervolgens met enige dynamische impact op een trampoline te doen kaatsen naar nog hogere sferen.

Daar waar het oog nieuwe horizonten verzoend met ongekende zelfontplooing waar ik heel dankbaar voor ben.”

Mark Vrijdag

“Tijdens Michaëls Lomi Lomi massage voelde ik me als vrouw gedragen, gekoesterd en gezien. Het was een hemelse reis met een mooie balans tussen vrouwelijke zachtheid en mannelijke kracht.

Dankzij zijn zorgzaamheid voelde ik me veilig en speciaal.

Dit gaf ruimte om weer een stukje in mezelf te helen. Dankbaar 🙏🏽”

Severine Zels

“Wonderlijke Lomi Lomi massage gehad van Michaël.

Intuïtief wist hij éxact wat ik nodig had, en gééft met een ongeziene toewijding. Veilig, liefdevol en super transformerend.

Hij bracht mij op een plek waar andere nog niet in slaagden.

Ook de woorden die hij daarna zei waren helemaal volkoren en accuraat. Een en al dankbaarheid.”

Barbara Callewaert

“Michael is een inlevend en gevoelige man, die er niet voor uitwijkt tips mee te geven na een sessie.

De massage zelf bracht me terug naar zelfacceptatie en inleving in het hier en nu. Bedankt!”

Lycia Roy