Misiclovin’Moodmixer

L Shake – Musiclovin’Moodmixer is de DJ die de prachtige b-sides van de discografie weet boven te halen. De pareltjes van elke subcultuur laat herleven en het aandurft om niets uit de top-40 te spelen tenzij het een vergeten classic geworden is.

Als je op zoek bent naar een DJ die je gasten betovert met boeiende muziek tijdens recepties, diners en netwerkevents, dan ben je bij L Shake aan het juiste adres. Met maar liefst 18 jaar ervaring in zijn niche, heeft hij al in meer dan 12 landen opgetreden en de harten van talloze luisteraars veroverd.

El Shake is geen gewone DJ – hij is een meester in het creëren van een meeslepende sfeer die jouw evenement tot leven brengt. Wat hem onderscheidt, is zijn vermogen om muziek te mixen op een manier die je zelden hebt gehoord. Zijn unieke stijl en originele benadering maken hem de ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar iets anders, iets speciaals met exclusieve klasse.

Wat El Shake zo bijzonder maakt, is dat hij zijn passie voor muziek combineert met zijn talent om het publiek te laten genieten. Tijdens zijn optredens draait hij niet zomaar plaatjes, hij creëert een onvergetelijke ervaring. Zijn muziekselectie is altijd fris, verrassend en funky – een perfecte mix die zowel bij de ontvangst als tijdens het dansen voor een ongekende energie zorgt.

Onlangs heeft El Shake zijn horizon verbreed. Hoewel hij altijd weigerde om de prime-time te spelen tijdens feestjes omdat dit een verplichte commerciele insteek vereist, veranderde alles toen een bevriende muzikant hem vroeg om op zijn verjaardag te spelen. Met volledige vrijheid om te draaien wat hij wilde, wist El Shake iedereen te verbazen. Zelfs in een zaal vol DJ’s en muzikanten herkende niemand meer dan drie nummers en iedereen was wild enthousiast.

“El Shake is boeiend vanaf het moment van ontvangst, ongekend origineel tijdens het dansen en altijd funky.” Dit is wat mensen zeggen over zijn unieke stijl. Als je op zoek bent naar een Musiclovin’Moodmixer in plaats van een DJ om jouw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken, dan is El Shake de juiste keuze.

Laat El Shake jouw evenement transformeren tot een oase van nice vibes. Van recepties tot diners en netwerkevents, hij weet precies hoe hij de juiste sfeer moet creëren die jouw gasten keer op keer zal verrassen en waar iedereen nog lang over zal napraten.

“Ik heb zowel een sessie de-armouring kundalini bodywork als healing massage bij Michaël mogen ervaren. Het was voor mij de eerste keer dat ik zoiets deed dus ik wist niet echt goed wat te verwachten maar het warme welkom van Michaël stelde me onmiddellijk op mijn gemak. Een gevoel van “ease”.

Ondanks het feit dat ik gestart ben met een nieuwe job, een nieuwe plek heb om les te geven en veel andere persoonlijke veranderingen ervaar, merk ik enorm veel energie en draagkracht waar ik vroeger misschien eerder stress en nervositeit zou voelen.

Ik geloof oprecht dat de sessie bij Michaël me een puzzelstukje gaf dat ik nog ontbrak om mijn intentie waar te maken. Ik raad iedereen aan om open te staan voor deze mooie ervaring.”

An-Sofie Rombouts

“Ik wist absoluut niet wat te verwachten maar voelde wel dat ik nood had om voor mezelf iets te doen, in gang te zetten, actie te ondernemen rond mijn energieniveau en welzijn. Doorheen de sessie kwam ik toe bij mezelf, voelde terug meer connectie en kwamen er emoties los die ik normaal heel goed verborgen weet te houden.

Michaël hielp me om er echt door te gaan en alles eruit te laten tot ik me echt lichter voelde. Nadien voelde ik echt een opluchting en een gevoel dat het oke was. Na de sessie voelde ik me helder en kwamen er nieuwe ideeën in mijn hoofd waar ik energie van kreeg om ermee aan de slag te gaan ☺”

Lynn Trioen

Absolute recommendation: Kundalini session with Michael!

Yesterday we had a super nice 2th session! I feel reborn 🙏🌸

Sofie Bogaerts

“Michaël combineert bodywork met energetisch werk.

Er is zoveel bewogen in mijn lichaam op 1 sessie. Bijzonder werk.”

Els van Beveren

“Een ervaring die moeilijk in woorden te vatten is omdat ze compleet buiten m’n hoofd plaatsvond,

een uitzonderlijke staat voor iemand als ik zo moeilijk uit haar hoofd raakt.

De sessie heeft heel wat in beweging gebracht in goede zin. Dankbaar hiervoor!”

An Thys

“During the private session Kundalini Bodywork with Michaël. Beside the session he gave me some tips & tricks.

I got the information on how to go direct to my energy and stabilize it the way it is beneficial for my body.

I constantly use the “mmmm” en the long exhale when I need them. This is such a great tool!”

Ekaterina Kuznetsova

“It has been a journey where the deep part of myself

was able to be guided and exposed to higher layers.

I was protected yet able to get free.”

Luca Tomaselli

“In de auto naar huis begon een gevoel op te treden van spanning, hoofdpijn, pijn in de nek en schouders. Het was een extreem gevoel alsof ik echt veel “last” met me meedraag precies.

Dat gevoel heb ik even tot me laten doordringen. Dan is er op korte tijd veel veranderd precies wel. Ik voel me opgelucht en de mooie dingen komen me tegemoet.

Meer en meer klanten die online boeken. Ik die terug ben beginnen te mediteren dagelijks. Dus zeker wel al een mooi gebeuren. 😀 Waarvoor al heel veel dank!”

Jeroen Burckel

“In het dagdagelijkse bestaan waar doelen en noden zich steeds dichter,

bijna naadloos tegen elkaar staan op te dringen… wist Michaël me als geen ander mijn voeten op de grond te zetten.

Om me vervolgens met enige dynamische impact op een trampoline te doen kaatsen naar nog hogere sferen.

Daar waar het oog nieuwe horizonten verzoend met ongekende zelfontplooing waar ik heel dankbaar voor ben.”

Mark Vrijdag

“Tijdens Michaëls Lomi Lomi massage voelde ik me als vrouw gedragen, gekoesterd en gezien. Het was een hemelse reis met een mooie balans tussen vrouwelijke zachtheid en mannelijke kracht.

Dankzij zijn zorgzaamheid voelde ik me veilig en speciaal.

Dit gaf ruimte om weer een stukje in mezelf te helen. Dankbaar 🙏🏽”

Severine Zels

“Wonderlijke Lomi Lomi massage gehad van Michaël.

Intuïtief wist hij éxact wat ik nodig had, en gééft met een ongeziene toewijding. Veilig, liefdevol en super transformerend.

Hij bracht mij op een plek waar andere nog niet in slaagden.

Ook de woorden die hij daarna zei waren helemaal volkoren en accuraat. Een en al dankbaarheid.”

Barbara Callewaert

“Michael is een inlevend en gevoelige man, die er niet voor uitwijkt tips mee te geven na een sessie.

De massage zelf bracht me terug naar zelfacceptatie en inleving in het hier en nu. Bedankt!”

Lycia Roy